FÅ STYR PÅ DINE SOCIALE MEDIER OG VIRKSOMHEDSSTRATEGI.

Vi udarbejder strategier på tværs af digitale medier til jeres firma, med fokus på synlighed og den rød tråd mellem virksomhed, værdier og budskab.

SERVICES PAKKE 1

Facebook Feed

Få et live feed fra din virksomheds Facebook side direkte ind på din hjemmeside - Dette kan øge interesse & aktiviteten på dine opslag, samt gøre dine kunder opmærksomme på jeres sociale platform.

Kontakt formular

Få en kontaktformular, så dine kunder nemt, kan kontakte dig med forespørgsler omkring et godt tilbud eller ligende.

Responsiv design

Alle vores hjemmesider er responsvie, dette betyder at jeres side vil virke på alle devices, såsom Mobil, Tablet, bærbar & stationær.

Billeder

Vi hjælper gerne til med billeder til din hjemmeside - "Et billed siger mere end tusind ord" Dette er også gældende på en hjemmeside & et gennemtænkt billed, sammensat med en god sammensat tekst, giver den bedste bruger oplevelse.

Google (SEO)

Bliv synlig på google, alle hjemmesider for sat en basic SEO optimering op, dette betyder at din virksomhed bliver synlig på visse "søgeord" -Her er det godt at have en god sammensat tekst på de sider, man vil have mest fokus på.

Din egen mailadresse

Til de hjemmesider vi hoster, kan du lave en professionel email adresse fx.: Peter@Virksomhedsnavn.dk (com) Denne mail, kan sættes op med outlook.

SERVICE PAKKE 2

SSL certifikat

Et SSL certifikat er en måde at forsikre dine besøgende, om at din hjemmeside er et sikkert sted at være.  SSL står for Secure Sockets Layer. ​SSL er en krypteringsprotokol der  sikrer at kun afsender, og modtager kan læse informationen der sendes imellem dem

Messenger chat

Vil I gerne giver jeres kunder mulighed for at skrive til jer, via. messenger er dette også muligt. - Chat boblen findes nede i højre hjørne & giver jeres kunder nem adgang til at komme i kontakt til jer. På mobilen vil messenger app'en komme frem & er klar til at stille jer spørgsmål.

Mini webshop

Sælger du fx. en e-bog eller enkelte produkter, tilbyder vi en mini webshop som tilkøb - overgår du 4 produkter vil vi henvise jer til vores webshop tilbud.

Instagram Feed

Få et live feed fra din virksomheds Instagram side direkte ind på din hjemmeside - Dette kan øge interesse & aktiviteten på dine opslag, samt gøre dine kunder opmærksomme på jeres sociale platform.

SERVICE PAKKE 3

Tekst

Er du ikke den fødte skribent & vil helst være fri for at skrive for meget, tilbyder vi gerne den service at skrive dine tekster for dig. Vi har 2 dygtige skribenter klar til at hjælpe dig videre, i tæt samarbejde med dig, så teksterne bliver så tro, mod din virksomheds værdier & koncept.

Flere sprog?

Appellere din virksomhed til flere forskelligt talende lande & vil i gerne give jeres brugere mulighed for at læse jeres side på sit modersmål, tilbyder vi også denne service.

Flere sider

Har du brug for flere undersider til din hjemmeside, tilbyder vi selvfølgelig lige så mange, som I har behov for.

Til tops på google

Er din google placering vigtig for dig, er vi klar til at hjælpe dig til tops - Med en top optimeret SEO, er du sikker på at bliver synlig på google på langt flere "keywords" samt ramme en bedere placering, end du ville med en basic SEO optimering.